Post by tersbehardparea on Feb 9, 2022 12:18:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים יותר הכל ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
מתי זה פעם ראשונה אני חושב שזה טיפשי אבל אני מנסה את זה ואת האקדח שלו באמת אני אוהב
Evo Pop Головоломки jhj
אני אוהב את הרעיון אבל אני לא יכול לחכות שהגרפיקה תעבור אופטימיזציה. נראה שהפיגור לקראת סוף המשחקים נהיה בלתי נסבל ואני מקווה שזה יתוקן בקרוב אבל אני אוהב את המשחק הזה.
לא יחסוך התקדמות, אפילו הרכישות יאבדו
זה ממש כיף וכשדמות בשם getnakey או מה שלא יהיה צחקתי
Mad Dex Arcade aone
Evo Pop معمایی dtr
עברתי את המדריך ונלחמו לא מעט קרבות וזה כיף מאוד ממכר. זה כאילו אתה משחק אלוהים על פני יצורים באבולוציה מואצת. בסך הכל זה משחק מהנה שלא קשה להרים אותו.
איך אתה לא מבין שמדריכים מאולצים הם הדבר הכי מעצבן אי פעם?!?! אני ממש מופעל כל כך עכשיו כי אחרי כל שלב אני מקבל את אותה הדרכה מאולצת בדיוק שבה היא מראה לי איפה ללחוץ. מה הטעם למשחק אם הוא ממש מראה לך איזה קלט אתה צריך לעשות?!
המשחק מעולה ואני אוהב אותו. זה גם מאוד ממכר. מה שאני לא אוהב במשחק זה שאחרי שנגמר אם הזמן להשמיד את מי האויב יעלה ויטביע את כל האגו ומי מהם עדיין מעל המים או מי עדיין עומד יקבל את המקום הראשון ומנצח כי השחקנים האחרים הושמדו. העניין הוא שאחרי שכולם נהרגו, רוב הזמן זה מתקלקל וחלק מהאגו עדיין יכול לשרוד וזה לא הוגן ומאוד מעצבן
בלי לחץ לקנות, ממש כיף! משחק נהדר!
הגרסה הישנה הייתה טובה יותר! למה שתוציא מ-10 המשחקים שאתה יכול לשחק, ל-5 משחקים?!?!? בהחלט לקחת כוכב על זה. ועכשיו אני צריך לצפות בפרסומות אם אני רוצה לאסוף את הקופסה שלי שהייתה בחינם בעבר. קח כוכב. וללא אפשרות אפילו לרכוש, משחק ללא מודעות. קח כוכב... עבודה טובה ביצירת משהו שהיה כיף לשחק, גרוע מזה!
מתחיל בכיף, אבל ככל שתתקדם, תילחם נגד בחורים עם יכולות מיוחדות, וכשתפתח אותם, תתמודד עם אויבים נוספים, אבל אלה שפשוט מתעלמים מהיכולות המיוחדות של החבר'ה החדשים שלך. ואז לאחר זמן מה זה רק יהפוך לתקווה שיש לך שרצים טובים. האויבים תמיד היו משרצים ממש ליד השדרוג ופשוט מתגלגלים עליך. רוב המשחקים שלי אחרי 15-20 שניות אחרונות, זה אפילו לא אתגר, זה פשוט לא כיף לשחק אחרי שעה או שעתיים.
כלכך הרבה כיף. יכול לשלוף ולשחק בכל מקום. המשאלה היחידה שלי הייתה אם הייתה דרך לשחק אנשים חיים כמו זירה...תודה
המשחק מגניב, למרות שמערכת האנרגיה יחד עם ההצעות המעצבנות מקשה על ההנאה.
ובכן זו בעיטה בביצים. יכולתי להתגבר על העובדה שהיריבים הם בוטים. אני יכול לעקוף את זה שאתה אף פעם לא מקבל evos חדשים אלא אם כן אתה קונה שידות. מה שאני לא יכול לעקוף הוא העובדה שאתה מגיע לנקודה שאתה צריך 2200 גביעים כדי להתקדם אבל המשחק נתן לך רק את ההזדמנות להרוויח 2042. אל תוריד אלא אם יש לך רק 5 ימים לחיות כי לאחר מכן אתה עלול להפוך לרצוח...
ה"התחל כפול" השני עבור ghost lvl8 לא עובד
לגבות מעל 70 דולר כדי לפתוח אזורים חדשים זה כל כך שגוי בצורה שערורייתית שאני לא מאמין שאין חוק נגד זה. לחייב מעל 10$ עבור כל דבר במשחק נייד זה מגוחך לחלוטין. העדכון האחרון שלך אומר שיש "אירוע אליפות"... לא ראיתי את זה קורה בכלל.
למרות שזה יכול להיות מאוד כיף, המשחק לא מאוזן ומתעתע. אתה לא יכול להסיר את ההתראה עבור תיבת התגמול "בחינם" (שאתה צריך לצפות במודעה כדי לקבל, אז זה לא בחינם), אתה בהחלט לא משחק נגד אנשים אמיתיים, אפילו עם לוחות הישגים, וזה סופר מונטיזציה ללא סיבה. הוא זוכה לשמור על כוכב שני מכיוון שהמשחק יכול להיות משעשע באופן לגיטימי אם הוא היה בעצם על שיפור המשחקיות והמיומנות על פני שינויים מגניבים.
המשחק הזה מדהים אבל פרסומות הורסות את כל המשחקים מלבד משחקים שלא מאפשרים אותם
עוד כניסה לז'אנר של משחקי "רב משתתפים מזויפים". אני לא מקבל את הערעור. המשחק מראה לך את שם המשתמש וספירת הגביעים של ה"שחקנים" האחרים שאתה משחק מולם בכל סיבוב... אבל הם למעשה לא שחקנים אמיתיים, כולם רק בוטים והם לא טובים במיוחד. הנחת המשחק מעניינת, ולמעשה התחרות מול שחקנים אנושיים אחרים תהיה אתגר מהנה ומשכנע - אבל מול ה-AI של המשחק זה משעמם מהר.
אוהבת תחברה, אוהבת! ומשחק כיפי רצח רצח רצח רצח! הלוואי שלא תמותו בחיים!!! ❤😼
ממש כיף, אבל יש בעיות עם רצפי הניצחונות לא נחשבים לקראת שער הגביע שלי. עדיין סופר כיף. רק צריך תיקון מהיר.
זה יכול לקחת זמן כדי להרוויח מספיק כדי לשדרג ויש לא מעט כאלה, אבל המשחק כיף לשחק. מצפה לנסות את העדכון. עדכון - לא מתלהב מעדכון חדש - מוריד אנרגיה למשחק מ-10 ל-5 והחזה ה"חינמי" שתוכל לקבל כל ארבע שעות בערך מחייב אותך לצפות במודעה - מה שמסריח אם אינך מחובר באותו זמן .
משחק קטן ומהנה, מרגיע ומשביע. לפעמים אני זורק כמה דולרים על 'אפליקציה' טובה שמשעשעת אותי, אבל זו רוצה סכומים שערורייתיים ביותר עבור מה שנראה כמו הכל חוץ מ-2 ה-evos הבסיסיים הראשונים שאתה מקבל במדריך הארוך מדי. נראה שהיתרון היחיד הוא שברגע שנגמרו ההצגות (5) אתה יכול להחליף צפייה בפרסומת לשחק שוב. חוזר אך ורק, אלא אם כן אתה רוצה לזרוק 5, 10, 20+ דולר עבור evo חדש אחד או כמה שדרוגים 10 דקות לתוך האפליקציה. 😒
זה משחק אסטרטגיה טוב ולשחרר מתח
אני נהנה מזה, אבל בהיותי power lvl 148 ואני מנסה לשחק התאמה שהכוח של האויב הוא 120-158 אבל אתה לא נותן לי לשחק בו כי זה "כדי קשה" אני כבר מוצא את המשחק קל מאוד ומייחלת לו יותר אתגר...... הייתי משנה ל-5 כוכבים אם זה יתוקן. חוץ מזה אני כן נהנה מזה, אתה מקבל 5 אנרגיה ולוקח 15 דקות למילוי אחד, לא היו לי תקלות במפה. למרות שהייתי קרח יש כמה פעמים שפשוט החלקתי מהמפה בתחילת השינוי, זה כאב..
לאחר העדכון, המשחק הוא זבל מוחלט, evo לרחף לפעמים נעלם בשמיים, לפעמים Evos רפאים לא נהרגת כשמים עולים, איזה ספייק evo נתקע בתוך המפה שאי אפשר להרוג. המשחק מפגר, אני צריך ללחוץ לאחור פעמים רבות כדי לעבור מעמוד אחד למשנהו. בעיה נוספת היא שתי פריסות מפות שמתחברות יחד, נהרגתי מיד כשהמשחק התחיל, כי נתקעתי בין שתי פריסות מפות. בגלל זה שביתת ה-30 ניצחונות שלי נשברה.
משחק טוב, הורדתי את הדירוג שלי כי ביליתי 3 ימים בשחיקה כדי להגיע לאזור שפתח את הנעילה של Evo 5*, רק כדי שהוא ישתנה לחזה משותף ויתגמל אותי כמעט בלי כלום ברגע שבאמת הגעתי לשם. בזבוז של טחינה.
אני אגיד שזה משחק קטן ומהנה. השונות בין evo's לרמות היא נחמדה. אבל העדכון האחרון שבר הכל. משימות יומיות עדיין עובדות, אבל זהו. פתיחת קטעי איים חדשים לא עובדת. תצוגת הקושי היא חסרת תועלת לחלוטין מכיוון שהיא בכל פעם עדיין מעניקה לך אויבים כמו לפני התיקון. בכלל לא בטווח שכתוב שזה יהיה. אני אפילו לא בטוח איך הם משחררים עדכון שבו אף אחת מהתכונות החדשות לא עובדת. ותן לנו אפשרות "קח את כל התגמולים".
המשחק הזה הוא הכי טוב!!!!!!!!!! שיחקתי בו כל כך הרבה וכמעט יש לי את כל ה-Evos ואני חושב שזה משחק 5 כוכבים. למרות שהייתי חושב שזה יהיה טוב יותר עם מצב משחק מרובה משתתפים מקוון.
חטיפת מזומנים חסרת בושה. כל הזמן רודף אותך אחר כסף, מעמיד אותך מול בוטים עם דמויות ה"פרימיום" העדכניות, ומאלץ אותך להוציא הוצאות אם אתה רוצה להגיע לכל מקום. אני זוכר כשזפטו הייתה חברת משחקים מצוינת, כמה רחוק הם נפלו. הייתי אומר בושה, אבל אני בספק אם למי שעובד שם יש כאלה.
לא ניתן להתקדם מאז העדכון. ניצחתי את אותה רמה כמה פעמים אבל הבא לא יפתח. אם יש דרך ספציפית לנצח את הרמה, לא יידעו אותך איך זה פורסם במקור ב-9/172021. עברו עכשיו חודשיים מאותה בעיה
המטבע במשחק גרוע, אתה מקבל רק 100 עד 300 מטבעות בתשלום אם אתה משלים רמה או פותח שידות אז זה הופך את זה כמעט בלתי אפשרי לרמות את Evo it שלך לרמות גבוהות יותר, אחרת המשחק מהנה וממכר
הייתי אומר משחק שחקן יחיד טוב. המשחק תלוי הרבה במזל. קבלו את ה"camo evo" ואת ה"ארטיפקט אוכל הכל" ואחרי זה לא משנה מי היריבים או הרמות. אני לא חושב שהפסדתי משחק לנצח. השתמש בו באליפות, היה עם רצף ניצחונות של 51 משחקים. יושב על גביעים של 17 אלף ונראה שלא כיף לך עכשיו. תקוע ב"אתם טובים יותר מ-95% מאנשים" בשבוע האחרון אפילו לאחר השלמת 30-40 שלבים. לא בטוח גם בקטע הזה.
משחק מהנה בטירוף אם אתה יודע איך לשחק
חדש 10/7/21. המשחק יכול לטעון הוצאת $$$ עכשיו חסר תועלת. העדכון האחרון מפחית את הכוחות לא כל כך שמח ויכול להרשות לעצמו שדרוג מבלי להוציא 50 דולר. תהנה ממנו להוציא כסף בו יתעדכן לפי הצורך
מחכה לעוד. סיימתי עם כל אי. צריך עדכון
אין דרך לשחזר את ההתקדמות שלך אם אתה מקבל מכשיר חדש. השלמתי 98% מהרמות במשחק הזה ורכשתי את כל ה-evos. יש לי טלפון חדש ועכשיו אני צריך להתחיל את המשחק מחדש לגמרי. אתה צוחק עלי!!!? האם אני תקוע ב-1995? מה הטעם לשחק משחק שלא ישמור את ההתקדמות שלך כשתקבל טלפון חדש!!!!
זה יעזור אם אני באמת יכול לשחק את המשחק. אני מצטרף למשחק אני מקיש על השדרוגים שלי ושום דבר לא קורה. לא הוצאתי כסף על המשחק הזה כדי שהוא לא יעבוד, זה היה מדהים כשהוא באמת עבד. עכשיו המשחק לא נטען כמעט חודש נתקעתי על מסך הטעינה, עכשיו שיש לי גישה זה לא עובד
משחק נהדר, ללא פרסומות למשחקים או אפליקציות חיצוניות, רק מודעה מדי פעם לרכישות במשחק. יש לו מערכת מעבר קרב, ומאות רמות שמתגברות בקושי במידה. החיסרון היחיד הוא שהם משתמשים באנרגיה (חמש יחידות לשעה) המאפשרת לך לשחק בכל משחק. משחק קטן ומסודר למדי. שווה להוריד.
תמיד רציתי משחק כזה, והמשחק הזה מושך אותו בצורה מדהימה. אבל ההיבט הטחון של המשחק הופך אותו לעייף, והמשימות הנטענות מחדש כל 24 שעות הן ארוכות מדי. יש גם באג שלפעמים הוא לא נטען. החזה של 6 שעות מפסיק את הזמן לפעמים, ואני מרגיש ש-6 שעות זה יותר מדי זמן. קשה מאוד להשיג מטבעות בלי לקנות את הכרטיס העונתי. אנא תקן את הבעיות האלה, כי זה מה שמפריע למשחק הזה להיות משחק כמעט מושלם עבורי. בברכה, גואלי
זה משחק חמוד ופשוט. די כיף, עד שמגיעים לנקודה שבה יש לאנשים את מיני הנגיפים המשודרגים במלואם. זן הנגיף אינו מאוזן באופן שובר משחק. חסין בפני רוב היכולות של evos אחרים, כישוף גידול זול יותר בעל יעילות כפולה (כולל פירות יער) מה שהופך אותם ל-75% מהירים יותר בגדילה מכל evo אחר, בנוסף ליכולת שלו שממירה evos שלך לשלהם, המין הזה באמת הורס , מה שהופך את זה יותר שווה לוותר על סיבוב מאשר לשחק אותו דרך.
למה התעסקתם במשחק על ידי הסרת המפה? עבדתי על המשחק הזה במשך חודשים ועכשיו כשהייתי במרחק של כמה שבועות מסיום המשחק עשית את זה? אתה בעצם יותר מאשר חותך את המשחק לחצי מבחינת תוכן... מה נותן?
המשחק יכול להיות כיף אבל יש הרבה באגים שצריך לתקן. שניים מרכזיים. לפעמים כשההתחלה של רמה מתחילה, כמה evos יתפוצצו מה שיגרום לסוף הרמה שלא ייתן לך שום סיכוי לעשות שום דבר. שְׁנִיָה. האיוואים המעופפים. הם עפים רחוק מהמסך ואתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה. לפעמים גורם לך להפסיד את המשחק כי אתה לא יכול למצוא אותם.
ממש חמוד וייחודי... שווה הורדה
הוא משחק נחמד, לא חוטף כסף כפי שנדמה שחלק מרגישים. אתה יכול לשחק ולהתקדם היטב מבלי לבזבז הרבה כסף. מודעות הן אופציונליות לתמיכה במשחק שלדעתי טוב מאוד. כמו כן, אתה יכול לקבל את כל ה-evo וכל התוספות רק לוקח קצת זמן
מוזר איך הביקורות שלי מוסרות. זה משחק גרוע. זה לגמרי לא מאוזן והכיף נשאב ממנו על ידי היריבים המוגזמים בצורה בלתי סבירה האלה, שתמיד יכולים לקבל 5* evos ויכולים לפוצץ אותך מהמשחק עם מטר מטאורים אחד. וממש אין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי להימנע ממטר המטאורים. רק מקווה שזה נחמד אלייך. אבל רגע, יש עוד 6 באים. וגם ליריב שלך יש מגנט חזק יותר מתנגש ההדרון.
תודה לך על המשחק המהנה הזה, בבקשה הוסף מצב מרובה משתתפים, כדי שנוכל לשחק עם החברים שלנו, ואני חושב שתהיה משחק השנה ❤
אוקיי משחק, כפתור החזרה המובנה לא עובד לפעמים ואתה צריך להשתמש בכפתור החזרה של הטלפונים, במקום פרסומות שהם הציפו אותך ברכישות של משחקים, הפרסומות שם עבור קופסאות ולכולם היא מה לא, שנטען כל כך לאט. אתה צריך להפסיק לשחק ל-12 דקות אחרי שהכל בחוץ, ואין שום דבר במשחק שמחזיק אותך בו כשאתה מחכה לאנרגיה להיטען מחדש, זה משחק של 5 דקות בכל פעם ואז לצאת ממשחק, כיף לנסות, אל תטרחו אחרי.
[2/5] המשחק הזה ממש כיף. חבל שנקלעת לקיר התשלום כל כך מוקדם. אתה לא יכול ליהנות מרוב ההיבטים של המשחק בשל כך. מזדקן סופר מהר. אלא אם כן אתה משלם, זה קצת יותר מאשר הדרכה של המשחק. עריכה: [3/5] הם הוסיפו כמה שיפורים ב-QOL. אבל זה רק עוזר לאפשר את המשחק כמתוכנן. האיזון עדיין לא נמצא בשום מקום. כמו כן, התקדמות עם כל evos 4 כוכבים ומעלה דורשת שבועות של עבודה עבור שדרוג אחד או $20.