Post by anresetimkurt on Mar 15, 2022 17:08:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stray Cat Doors2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stray Cat Doors2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهایی برای توکن های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Stray Cat Doors2 2022 version ▞▞▞
آن یک بازی عالی بود. من واقعاً از گرافیک و داستان این قدردانی می کنم. متشکرم
من این بازی را دوست دارم و دخترم نیز همینطور و هر زمان که احساس ناراحتی می کنیم این بازی را بارها و بارها انجام می دهیم تا زمانی که حالمان بهتر شود و من فقط می خواهم بگویم که عاشق انیمیشن هستم.
Stray Cat Doors2 Приключенски lpd
خیییلییییی خوبه من تمام مراحلش را رد کردم ولی دلم نمیاد پاکش کنم 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ستاره ام براش کمه
عالی ولی چجوری برم مرحلهی ۳؟
عالیه من یه روزه تا مرحله 8 رفتم فقط کافیه که خوب فکر کنید و علامت رو به ذهنتون بیارید چون این بازی ربط به علامتاش داره...
این یک بازی بسیار زیبا و آرام و یک فرار عالی از واقعیت است. تنها انتقاد من این است که متوجه نمی شوم چرا برای اینکه بتوانید بازی کنید به اینترنت نیاز دارید. اما غیر از این، من هیچ مشکلی ندارم. من این بازی را برای افرادی که دوست دارند خود را به چالش بکشند و به طور منظم به وای فای دسترسی دارند توصیه می کنم.
خیلی ناز! 1 در 1!
لطفااااااااااااا مرحله 4 ک طواگن هستش رو بگین گیر کردم 🤣😂😂😂😂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
انجام این بازی یک تجربه عالی بود! من آنقدر سرگرم بودم که نمی توانستم بازی را متوقف کنم تا اینکه آن را در یک روز تمام کردم! طرح؛ دقیق و دوست داشتنیپازل; به اندازه کافی ساده اما هنوز هم بسیار رضایت بخش برای حل. موسیقی؛ سر و صدا داستان؛ خیلی سر و صدا کنترل ها شما را بیشتر درگیر بازی می کنند. تا آخر احساس یک بازی معمولی و با احساس خوب بود. یکی از بازی هایی که احساس می کردم سزاوار وقت و توجه من است، نمی خواهم آن را پس بگیرم. 100% توصیه می شود!
به دروغ به عنوان آفلاین تبلیغ شده است. بازی در ابتدا سعی می کند جواهرات به شما بدهد اما بعد می گوید یک خطای ارتباطی رخ داده است. ظاهراً نیاز به اتصال به اینترنت دارید. خیلی بد.
خوبه نصب کنید
بازی به اندازه کافی زیبا است، اما پازل ها بسیار تکراری هستند و چالش برانگیز نیستند. تبلیغات بسیار زیاد
Stray Cat Doors2 Adventure byfo
طمسمذشپشتس یکی بگه مرحله نمیدونم چندو رد کنم» همونی که برف میباره:---------: اهم اطلاعات دقیق تر اون مرحله که کلی در مر داره-_- گیرممم جییییز کومک:/ چجوری مثلث و مربع رو پیدا کنم-~- هعق =|~
من که تاحالا بازی نکردم
گرافیکش زیباست شخصیت ها ناز و داستانش هم جالبه!این بازی عالیه!امیدوارم اینجور بازی ها بیشتر بشه!
باز نمیکنه که-_-
سلام اگه اینترنتتونو خاموش کنین تبلیق تماشا نمیکنم ممنون ارتمیس هستم تو پاریس ززندگی میکنم واسه ۳ سال یه سگ سفید دارم اسمش فرشته است مامانم خواننده معروقه پدر دکتر دندان پزشک و برادرم خانه فروشه معمولیه و خواهرم لباس فروش معمولیه خدمم ۳۰ ساله هستم خوان ده معروف. معروف معروف هستم همه میشناسیدم انقدر معروفم این بازی بد نی
پازل ها بسیار سخت تر می شوند اما هنوز هم سرگرم کننده است! داستان بسیار غم انگیز و پایان زیبا بود.
وای فقط عجب بازی فوق العاده و زیبا و تجربه 5/5 بدون شک ❤
Summoners Glory: Redemption Rol Oyunu fseu
سلام خیلی عالی بود.برای کسانی که نمیاره باید موبایل را خاموش و روشن کنند و چند بار امتحان کنند تا بیاره.در حدی عالیه که نمیخوام آخرین مرحلش رو برم. سلام به سازنده این بازی من خیلی دنبال بازی های پازلی گشتم ولی هیچکدوم به خوبی و جذابیت بازی شما نبودند به نظر من قدم های بعدی رو بردارید و لطفا هر چه زودتر فصل 3 رو بسازید. بسیار از شما متشکرم! خیلی ستاره برای بازی شما🌟🌟🌟🌟100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
تازه تمومش کرد سفر فوق العاده ای بود. از همان ابتدا تا انتها لذت برد. از داستان گرفته تا گرافیک و سطوح... استثنایی!! بدون تبلیغات اجباری یا هزینه. عاشق تم های مختلف در سطوح و ویژگی های اضافه شده برای ما به سفارشی! حتی بدون هیچ خط داستانی هم تونست قلبمو تکون بده!! نمی توانید تصور کنید کار برای ایجاد این کار گذاشته شده است ... عمیق ترین تشکر من از سازندگان!!
من عاشق این بازی هستم داستان و پایان واقعاً خوب است. هنر هم قشنگه موسیقی آرام بخش است و من آن را دوست دارم! 10/10
اوه من تقریبا گریه کردم، گربه سفید مرد و من مثل اوه نوو بودم و مدام خاطرات او را به یاد می آورد 😭😭😭 و بعد من یک سوال داشتم که این هم مرا ناراحت می کند... آیا فقط 8 سطح وجود دارد؟! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
من همه ی مرحله هاش رو رفتم داستانش گریه و بود😓😥😢 فقط مرحله هاش سخته اما عالی
Stray Cat Doors2 Adventure xpq
واقعا دوست داشتنی است من آن را در حدود 2 روز تمام کردم و مانند یک گیم پلی اتاق فرار است. من مجبور شدم بعد از چند مرحله کاغذ و قلم را نزد خود نگه دارم زیرا برای حل قسمت بعدی پازل نیاز به یادآوری چیزهای خاصی بود. گرافیک شایان ستایش است، خط داستانی فوق العاده شیرین است و بازی کمی اضافی در این بین نیز لمس خوبی بود. 2 دختر من (5 و 7) نیز از روی آن سرازیر می شوند، اما به زودی به کمک نیاز دارند زیرا برخی از قسمت ها کاملاً پیچیده هستند. از آنجایی که تبلیغات بسیار مکرر بود، یک ستاره از بین رفت.
شما را مجبور به تماشای تبلیغات کنید مانند کمک اول بهتر بود.
کاملا زیبا و شگفت انگیز. یک جور سخت است اما به معنای واقعی کلمه اگر آن را دانلود کنید پشیمان نخواهید شد. کلاه به تیم سازنده... بازی عالی ارزش وقت من را دارد.
تبلیغات بیش از حد در غیر این صورت، بسیار سرگرم کننده است.
یه جورایی نصب نمیشه بهش 1 میدم
بسیار چرت🙄
سخت بود
این بهترین بازی است! اما لطفا معماها را اینقدر سخت نکنید چون برای هر دور باید یک تبلیغ ببینم تا جواب بگیرم! پس لطفا کمی راحت ترش کنید! اما بیشتر از همه بیشتر از اولی و گربه های ولگرد درب 1 را دوست دارم!
خب اول رفتم خب بهد دیگه نمیتونم برم هی همو میاد اگه میدونید بگید تا من برم 😐😶
وقتی سعی میکنم از جایی که هستم شروع کنم، باعث میشود از ابتدا شروع کنم و تمام تلاشم را از دست بدهم. اما 3 ستاره از جذابیت بازی است.
سلام من گلناز هستم و ۹سالم و کلاس چهارم هستم این بازی واقعا عالی من که عاشقش شدم و واقعا دوسش دارم حتما این بازی رو نصب کنید عالی ممنون از سازندش دست سازندش درد نکنه و لطفا فحش ندین اگه خوشتون نمیاد خب بگید خوشم نمیاد هرکی یک سلیقه. ای داره دیگه چرا فحش میدید واقعا براتون متاسفم بای بای ❤💜💙💚💛🧡💗
بازی خیلی بامزه است!!من عاشق خلاقیت این بازی هستم این سومین ماه است که این بازی را بازی می کنم و لذت زیادی بردم🥰🥰🥰😖😄😁🌟🌟🌟🌟🌟
مرسی ممنون از سازندش ولی یکی تروخدا به من تو اون کابل سبزه کمک کنه 😭
یک اشکال در سطح 3 وجود دارد که در آن شما سعی می کنید قفل آن چیز را با رنگ زرد باز کنید. حتی اگه درست تایپ کنم باز نمیشه! لطفا این را اصلاح کنید!