Post by anresetimkurt on Mar 15, 2022 17:05:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهایی برای امتیاز بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
بازیکنان می توانند از خط دید شما خارج شوند و زمانی که به سطوح بالاتر می روید، به نظر می رسد که بازی واقعاً مشکل ساز می شود، اما در غیر این صورت واقعاً بازی سرگرم کننده است.
من یکبار بمبی ساختم، این بمب طوری طراحی شده بود که یک قفس بیرونی داشته باشد که می چرخد و در وسط یک مکانیسم کوچکتر که در جهت مخالف می چرخد، وقتی به سرعت معینی می رسید منفجر می شد و قطعات را با چنین سرعتی به پرواز در می آورد که از بین می رفت. تانک حریف و از طریق مرزهای بازی، یک طرح اولیه برای این کار ایجاد کردم اما به دلیل فضای ذخیره سازی مورد نیاز برای ساختن نقشه های دیگر مانند سفینه های فضایی و واکر، آن را از دست دادم، این بازی عالی است اما قطعات بیشتر زیبا باشد.
چه بازی مسخره ای 🙄🙄🙄🙄💔💔💔🤬🤬😡😡😡😡😡
این عالی بود، اما اگر امتیازهای بیشتری برای اضافه کردن سلاحهای زرهی و چیزهایی مانند آن اضافه کنند، بهتر است! و بعداً ببینید!!
بازی خیلی خوبیه، به شروعش امتیاز 2 میدم چون یه سری مشکلات دارم، 1، وقتی به lvl 6 رسیدم، قدرتمند شدند و مواد زیادی ندارم، آنقدر بزرگ هستند که نمی توانم آنها را شکست دهم، 2، این سخت به دست آوردن پول، 3، آموزش کوتاه است، و همچنین آن را آفلاین کنید لطفا؟، زیرا همه ما اینترنت خوبی نداریم.
من به آن 2 ستاره می دهم زیرا به من اجازه نمی دهد تانک بسازم و اگر بسازم آن را می شکند
شما از برنده شدن بازی ها پول از دست می دهید، (شما 10 طلا مصرف می کنید و فقط 5 طلا به دست می آورید) اصلی ترین چیزی که به دست می آورید صندوق هایی است که برای باز کردن قفل آنها به 2 ساعت زمان واقعی نیاز دارند. پاداش شما برای خوب بودن در بازی منتظر است. طراحی پایه بازی سرگرم کننده به نظر می رسد، اما این واقعیت که بازی مرا به خاطر سرگرم شدن با آن تنبیه کرد، توانایی من برای لذت بردن از آن را به شدت مختل کرد.
بازی خوبی بود تا زمانی که همه جوایز را پشت یک دیوار زمانی گذاشتند، 8 ساعت برای چیزی که شما از آن برای دریافت فوری استفاده میکنید یک ویژگی مثبت نیست، فقط طراحی بازی تنبل است که جلوی پیشرفت بازیها را با این سرعت ناامید کند.
من خیلی آن را دوست دارم می توانید طرحی را اضافه کنید که باید از فروشگاه در بازی بخرید زیرا من واقعاً بازی شما را دوست دارم و لطفاً طرح maus را اضافه کنید
با این حال، بسیار خلاقانه است، من دو ستاره را از بین می برم، زیرا من را با یک یا دو بازیکن سطح بالاتر مطابقت می دهد. این معنا ندارد
هی من بیشترین آسیب را از دشمن گرفتم اما می توانم به او شلیک کنم زیرا چرخ های من را خراب کند و من نمی توانم به او برسم و آسیب زیادی وارد می کنم اگر باگ این بازی را برطرف نکنید این بازی برای همیشه خاموش می شود.
بازی انتظار رایگان که برای بدست آوردن پول شما طراحی شده است و اجازه نمی دهد شما سرگرم شوید. UI وحشتناک برای یک گوشی، آنها سزاوار وقت شما نیستند.
من عاشق این بازی هستم چون عاشق تانک هستم. من کارتون های برخی از تانک ها مانند Gerand a Home Animations را تماشا می کنم زیرا آن ها نیز تانک های جالبی دارند و اگر توسعه دهندگان این را می خوانند، فقط می گویم ممکن است در سال 2021 به به روز رسانی نیاز داشته باشید زیرا به سلاح های بیشتری نیاز دارید، مانند اینکه برخی افراد اگر داشته باشند خسته می شوند. همه سلاح ها
وقتی این بازی را دانلود کردم، فکر کردم که این یک بازی تانک است، بنابراین وقتی lv گرفتم شروع به بازی کردن این بازی می کنم. 28 که شادترین روز زندگی من بود
"جنگ علیه بازیکن از سراسر جهان" دروغ، همه هوش مصنوعی. همچنین، اگر پرتابه های دشمن را به سمت عقب برانید، در بیشتر مواقع، تا زمانی که پرتابه های شما بیشتر حرکت می کنند، هرگز به شما برخورد نمی کنند. من آنقدر در مسابقات پیروز شده ام که باید در این راه می باختم. شرم آور است زیرا مکانیک ساخت شگفت انگیز است، اما گیم پلی بازی آشغال است
Super Tank Rumble Інше qhf
Super Tank Rumble Fritidsspill toj
بازی فوق العاده ای است و می توانید تانک های بازیکنان دیگر را خریداری کنید
کلاهبرداران زیاد، تجربه را برای من خراب کردند
یک بازی خوب گیم پلی خوب یک چیز این است که به نظر می رسد این نیاز به بهبود دارد و بازیکنانی هستند که حتی تانک نمی سازند و فقط هر کسی هستند که می خواهند. 2 سیستم ساختمان به آیتمهای بیشتر و حساسیت بهبود یافته نیاز دارد، من احساس میکنم این بازی قرار است بهجای مخزن، سر و صدای سوپر وسیله نقلیه نامیده شود که باعث میشود مردم روباتها و دیگر چیزهای عجیب و غریب بسازند و من یک بهروزرسانی جدید میخواهم که شامل همه چیزهایی باشد که گفتم.
این بازی خوبی است، اما لطفاً چیزهای پرس هیدرولیک را قویتر کنید تا واقعاً مفید باشند، و لطفاً جعبهای را که میتوانیم در پناهگاه بسازیم بزرگتر کنید تا بتوانم مخازن بزرگتری بسازم. غیر از این، بازی عالی!
جالب است اما شما واقعا باید کاری در مورد هکرها انجام دهید
این بازی یک مفهوم عالی است، اما متأسفانه دارای اشکالات کوچکی است که به نظر می رسد همیشه علیه شما کار می کند. ناگفته نماند که شما جواهرات را با پول واقعی می خرید و آنها ناپدید می شوند
Thief Puzzle - Can you steal it ? Atjautības spēles lbi
کاملاً مزخرف است من نمی توانم بدون گفتن "ورود ناموفق" بازی کنم تانک های دیگر فوق العاده سخت هستند، مثلاً چرا نمی توانی خواستگاری مبتنی بر مهارت را اضافه کنی. بالا رفتن سطح بسیار سخت است
تانک فوق العاده رامبل برای برنده شدن من آن را دوست دارم زمانی که غیرممکن است بگوییم که سازمانی برای زیرشاخه ها برای برنده شدن در بازی های تعیین شده شما نیز وجود ندارد. باید برنده شد اگر آنها غیرممکن است که فوق العاده بلند! اگر آنها به خدا من را دوست دارند، نامزد موفق آسمان آسیب دیده از تانک ها مهم ترین گزینه است که به ساحل بروید چند هفته آینده تا زمانی که از فرودگاه آنجا نامزد می شوید، سپس و از جلو به طور کامل می توانید مشغول شوید اگر علاقه مند هستید مشغول شوید. با جاده بسته نیاز است
ساختمان بیش از حد پولی است. سخت است روی چیزی که می خواهید کلیک کنید و حذف موارد سخت است. نه ممنون
خیلی زشته من نمیتونم بسازم چون نمیتونم وصلش کنم خیلی زشت 0 ستاره به من اجازه نمیده
از زمانی که بازی را شروع کردم از آن لذت بردم، گرافیک زیبا، سبک کارتونی و سبک ساخت آسان، چه چیز دیگری وجود دارد که دوست نداشته باشم؟
بازی فوق العاده است اما من یک اشکال پیدا کردم. برخی از سلاح ها که هنوز به آنها دسترسی پیدا نکرده ام چون در سطح بالاتری بودند، روی آن ضربه زدم و آن را دریافت کردم، شما واقعاً باید آن را برطرف کنید.
بازی عالیه ولی آنلاینه من از آنلاین متنفرم😬😬
من 2 روزه که دارم این بازی رو انجام میدم، نظر من اینه که بازی خوبیه. اما دلیل اینکه این 5 ستاره رو ندادم اینه که 1. تایمر روی جعبه ها بدترین ویژگی یک بازی است که می شناسم. 2. همه افرادی که با آنها مبارزه می کنم ربات هستند. ویرایش کنید. به نظرات ستاره نگاه کنید.
وقتی شروع به بازی کردم داشتم لذت می بردم، اما چیزی عالی نیست، وقتی سطح 8 شما همیشه با دشمنان سطح بالا و قوی تر روبرو می شوید.. خوش شانس اگر با سطح پایین روبرو شوید... من فقط یک نبرد عادلانه می خواهم درست مثل اینکه شما سطح 5 شما می خواهید با 5 دشمن مبارزه کنید لطفاً بازی را به روز کنید.
بازی اولش خوبه ولی اگه پاکش کنی و دوباره بازی رو نصب کنی نمیتونی پیشرفتت رو برگردونی..لطفا درستش کن...
همه چیز خیلی سخت است خرج کردن پول هیچ چیز کار نمی کند دیگر بازی سرگرم کننده عاقلانه
Super Tank Rumble פנאי uujf
من یک صندوقچه باز کرده ام و چیزها و سلاح های جدید می گیرم و نمی توانم فروشگاه را پیدا کنم!!!
بازی مشکل داره وقتی seed کند هست 2 تا گاز میگیرم ولی نه
من به آن 3 ستاره دادم زیرا باید منتظر باز شدن صندوقچه ها باشید و دیگر مبتدی وجود ندارد
آیا می دانید باخت چگونه کار می کند؟ کسی که با گذشت زمان از بین می رود یا سلامتی کمتری دارد. چگونه هنوز هم وقتی سلامتی بیشتری نسبت به دیگری دارید از دست می دهید؟ تا به حال بازی مبارزه ای انجام داده اید؟ اگر دشمن را شکست دهید برنده می شوید یا سلامتی دشمن از شما پایین تر است چه زمانی؟
خوب
خیلی سرگرم کننده است، اما فکر می کنم برای افرادی که این بازی را روی لپ تاپ بازی می کنند به گزینه ای برای چرخش نیاز دارد.
این یک بازی سرگرم کننده با پیشرفت خوب است. فیزیک ممکن است کمی عجیب باشد، اما من از آن لذت می برم و به بازی اضافه می کند. تنها دلیلی که من 2 ستاره می دهم سیستم تبلیغاتی است. من می دانم که توسعه دهندگان پول خود را از تبلیغات به دست می آورند زیرا افراد شرور (مثل من) نمی خواهند برای یک بازی پولی بپردازند، و من همه برای تبلیغات هستم، اما لطفاً پاداش های تبلیغات را قابل اعتمادتر کنید. واقعاً بد است که بخواهید 3 تبلیغ تلاش کنید تا جایزه بگیرید فقط برای اینکه چیزی به دست نیاورید. اگه بتونی اینو درست کنی ممنون میشم
خبه ولی بعد ی مدت خسته کننده میشعシ︎📂
آیا می توانید آن را طوری بسازید که یک حالت ساخت وجود داشته باشد تا بتوانید به صورت نامحدود چیزهایی بسازید، اما این یک بازی واقعاً خوب است.
دانلود نشد بیشتر از pubj زمان برد و نت پک من از جیو با سرعت کامل هست و قطع میشه و بعد از پرداخت اضافه ها قطع نشد . من از این بازی خیلی اذیت شدم این بازی حاوی ویروس است پس هرگز این بازی را نصب نکنید.
من این بازی را دوست دارم زیرا بعد از پیروزی 1 جعبه دریافت می کنم و گرافیکش عالی است! و من فقط بعد از 1 یا 2 ماه / سال / سال به سطح 23 رسیدم بنابراین به آن نمره 5 می دهم! من واقعاً آرزو می کنم که می توانستم به آن 10 امتیاز بدهم اما فروشگاه بازی فقط 5 ستاره را مجاز می کند: (اما من هنوز هم بازی شما را دوست دارم!
اهب
این بازی نیاز به اصلاح جدی سیستم تطابق دارد. به طور جدی دشمنان OP در برابر بازیکنان سطح پایه. تا lvl 10 یا بیشتر خوب است، سپس بوم، به طرز مسخره ای سخت است. همچنین، هر چقدر هم که در پایان راند سلامتی داشته باشید، بازنده می شوید، حتی اگر سلامت کامل داشته باشید و دشمن تقریباً غیر - شما شکست بخورید. شرمنده، بازی خوبی در غیر این صورت.
جالب است و به سلاح های بیشتری نیاز دارد
بعد از مدتی کسل کننده می شود و رسیدن به سطح طولانی مدت طول می کشد